Vigtig info ved Corona

Nødpasning i påsken og om natten

Hvis forældre i kritiske funktioner bliver kaldt på arbejde i påsken, og de derfor får behov for nødpasning, er der mulighed for dette på Snejbjerg Skole og Børneuniverset. Forældrene skal i så fald kontakte Børneuniverset på telefon 2924 7132.

Fra tirsdag 07. april er der mulighed for nødpasning om natten for forældre i kritiske funktioner, som er kaldt på arbejde om natten, og som har afsøgt alle andre muligheder for pasning. Døgn-nødpasning foregår også på Børneuniversitet i Snejbjerg og skal også aftales med Børneuniverset på telefon 29247132. Jo før du kan give besked, jo bedre.

Status på nødpasning  (fredag d. 13. marts kl. 14.00)

Herning Kommune har oprettet nødpasning på en række udvalgte lokationer for børn, hvor alle forældre udfører kritiske samfundsopgaver, eller af andre grunde ikke er i stand til at passe børn, og som ikke har et netværk, der kan passe børnene.

Børnene samles på seks forskellige lokaliteter, og der vil være rigeligt med voksne til at tage sig af dem.

Børnene vil blive opdelt i små grupper for at forhindre smittespredning, ligesom de voksne. der er tilstede. ikke har kontakt til alle børn. Samtidig er der rigtig god plads til det antal børn, der er tilmeldt, alle de steder, hvor der tilbydes nødpasning

Vi bestræber at bemande således, at alle før-skolebørn vil have en kendt voksen fra det dagtilbud de normalt går på.

Børn der er syge, vil at hensyn til de øvrige børn i nødpasning, ikke kunne passes.

Ekstraordinær situation - behov kan ændre sig

Eftersom der er tale om en helt ekstraordinær situation kan behovet for pasning hurtigt ændre sig, hvis forældre bliver kaldt på arbejde i eksempelvis sundhedssektoren.

I så fald kan man som forældre kontakte skoleleder Jette Horsted på tlf. 3032 3391 eller send en besked på AULA.

Jette Horsted

COVID19 – skoler og daginstitutioner lukkes fra mandag

Kære forældre.

Som meddelt af Statsministeren onsdag aften, vil alle Herning Kommunes skoler og daginstitutioner som udgangspunkt være lukket fra og med mandag 16.marts.

Torsdag midt på dagen vil vi melde nærmere ud, i hvilket omfang der vil være nødpasning af børn. Muligheden for nødpasningen gælder, hvis alle forældre både har kritiske samfundsfunktioner, og ikke har andre pasningsmuligheder.

Du kan følge med i lokale forhold på www.herning.dk og landsdækkende forhold på www.coronasmitte.dk